Beoordelingen van Food Vibes Oostzaan

Recente recensies van Food Vibes Oostzaan

5 sterren na 44 reviews

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!!!

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Complimenten a d kok :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service, Heel vriendelijk, lekker eten!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekkur!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk & vers! The BEST

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als gewoon good food, good vibes. Het eten heeft gesmaakt en thank you

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bami, vers gevarieerd en smakelijk gegeten! Oja de bakabana is leuk als snack bij te bestellen en zo mini zijn ze zeker niet! Persoonlijk zou ik graag een pittige pindasaus erbij wensen ;) Ga zo door & veel successen Food-Vibes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk, heerlijk en vers!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is echt altijd lekker

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers en ecbt met liefde bereid!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een feest, zo lekker gegeten! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Great service , super friendly team and of course delicious food always freshly made ( I have seen it with my own eyes) . Best Caribbean cuisine I have eaten so far. Oh, I almost forgot about super yummy dessert that they have in offer. Once you have tried food-vibes ones, you are hooked.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eas weer lekker! M'n oog wil twee porties maar m'n maag zegt: naah...

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja what can i say ... Pom bestellen is meestal een risico want niet alle POMS zijn lekker, laten we eerlijk zijn ;-) MAAR sanggggg Kan ik vandaag weeeeeer bestellen ?? hahahah We hebben heerlijk genoten van de Tjauw-Min de Pom en vandaag zal de nasi ook smaken. Bedankt dat we getuige waren van een echte FOOD VIBE ...SO SO LOBI XX

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag sopropo op het menu wat een geweldige smaakbeleving! De combo seals het hoort te smaken!! Ook de tjauwmin met heerlijke verse groente en malse kip.. We hebben meteen nog een order geplaatst!! Red velvet hemels als altijd;-)

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top, pom is heaven

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt kraak vers. Heerlijke smaak

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker! Wat mij betreft bestellen we elke vrijdag. Wat een geweldige manier om de week af te sluiten! Oh yeah! ๐Ÿ˜ƒ

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

*AANRADER* Heerlijke gerechten! Top smaken! En voor de vrijdag ook zo lekker makkelijk.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten goed, smakelijk met liefde gemaakt en vooral lekker

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en heerlijk eten!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten vanavond. De smaken waren goed. ( soep/dagmenu mixt grill/brownie) . En het stond keurig op tijd klaar. Even zelf in de oven en klaar was het.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, veel variatie qua vlees, goeie mixed grill, met verschillende soorten sausjes, top hoor!!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten , grote porties veel variatie . Was helemaal top . Volgende keer weer . Ga zo door food vibes ๐Ÿ‘๐Ÿ‘.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is/was zalig

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HELEMAAL NIETS GEHAD

Reactie van Food Vibes:Mijnheer Kroon, hartelijk bedankt voor de terugkoppeling. Wij hopen dat ons telefoongesprek(21-1), sms(21-1) en FB (20-1) en website bericht (22-1)geholpen hebben om onze werkwijze en unieke format beter te begrijpen. Wij bezorgen namelijk nog niet en leveren niet op andere dagen dan Vrijdagen. tot nader order. Mededank zij uw feedback is de bezorgoptie verwijderd om misverstanden te voorkomen. Zoals u zelf citeerde. Elk begin is moeilijk. Alle leermomenten grijpen wij aan om ons proces constant te verbeteren. Met vriendelijke groet Team Food Vibes

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker! We gaan zeker vaker bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag indonesische rendang met rijst en groenten heerlijk gegeten, was echt onwijs lekker! Als toetje de vanilla stroopwafel cupcake, niets meer aan toe te voegen๐Ÿ‘Œ

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kip satรฉ en Saoto waren heerlijk, gember bier was lekker, de cup cakes zijn hemels. Zeker de moeite waard.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Supervers , met liefde gekookt dat proef je! , precies hoe de Surinaamse keuken hoort te smaken! Het was heerlijk! See you next week!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag vis en nasi besteld! Netjes verpakt. Het eten was echt heerlijk..de red velvet cupcake moet je geproefd hebben

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag vis op het menu. Wederom gesmuld. Enige jammere was dat het ei niet bij de bestelling zat.

Reactie van Food Vibes:Beste Anouk, bedankt voor de melding. Ter compensatie voegen wij 1 bonuspunt toe aan uw spaarkaart. Onze excuses wij zullen er bij volgende bestellingen beter op letten. Smakelijk eten voor vanavond. Uw bestelling is met liefde verzorgd (22/1)

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

TBT, eten zoals eten bedoeld is. Nergens ga je die echte smaak van thuis meer vinden, maar vanaf vandaag wel. Patrick en Sabine top en de locatie gewoon bereikbaar voor Amsterdam en Zaanstad. Chapeau

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super nice en fresh!! Optimaal genieten!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt heerlijk van smaak! We hadden 2 grote porties, samen gedeeld. Was meer dan voldoende! Makkelijk af te halen! Op naar de volgende keer!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi opgemaakte gerechten, verse producten, mooie kleuren, feestje voor het oog en voor de maag! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Netjes verpakt Goede porties! Zeker bestellen mensen!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van verschillende gerechten! Een echte aanrader als je van smaakvol eten houdt, het is vers en van goede kwaliteit!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker van smaak en goed pittig! Ook lekker veel